Textile, creativitate și originalitate - Tablouri gigant

școala altfel mai 01, 2020

Acum mai mulți ani am găsit un articol despre o tânără mamă care transforma timpul de somn al bebelușul ei în călătorii în lumea viselor.

Vă provoc să creați împreună cu cei mici un astfel de tablou, folosind obiecte de îmbrăcăminte și textile din casă și să realizați o fotografie, care va fi postată ulterior pe blog, în continuarea acestui articol.

Pentru a stimula creativitatea celor mici trebuie să îi implicați în acest proiect fără a le spune ce idee aveți și cum vreți să o puneți în practică, ci adresându-le întrebări: „Noi ce tablou am putea face?”, „Ce putem folosi pentru......?” „Cum să facem să realizăm...?”. Veți fi surprinși de ideile ingenioase pe care le veți auzi!

În alegerea temei puteți lua în considerare povestea preferată a copilului.

Este important ca cei mici să învețe să fie ordonați! Noi, la grădiniță, insistăm asupra acestui lucru și fiecare grupă are câte o regulă referitoare la ordinea și curățenia în sala de clasă. Vă rugăm să insistați și acasă, spunându-le că veți realiza tema doar dacă își vor lua angajamentul să ajute la strângerea materialelor folosite!

Multă inspirație!

Georgiana Dragomir

profesor pentru învățământ primar și preșcolar