Textile, creativitate şi originalitate în Familia Colorescu

școala altfel mai 01, 2020

            Pentru a vă anima şi mai mult perioada de izolare vă propun o activitate extrem de amuzantă si uşor de realizat impreună cu cei mici în săptămâna altfel.

O şedintă foto foarte colorată la care să participe toţi membri familiei. Adunăm la un loc parinţi, copii, pe bunica şi de ce nu şi pisica sau animalul de companie şi ne îmbrăcăm ca de carnaval.

Provocarea constă in faptul că toate articolele vestimentare, cele de decor si accesoriile sa fie de acceasi culoare. Puteţi folosi tot ce aveţi la indemâna, de la feţe de masă si lenjerii, la şosete cât mai viu colorate şi orice accesorii care in mod normal nu le-aţi combina într-o ţinută de zi cu zi. Vă asigur ca celor mici le plăcea la nebunie faptul ca mami şi tati au dat în minte copiilor.

Pentru a putea realiza această sedinţă foto, stabiliţi-vă o culoare a zilei. Apoi răscoliţi sertarele şi dulapurile pentru a scoate la iveală doar hainele si accesoriile de culoarea stabilită.

În acest sens puteţi să vă inspiraţi de la această familie amuzantă si să deveniţi şi voi familia Colorescu.

Nu mai este cazul să vă spun că aşteptăm cu mare nerăbdare fotografiile voastre si astfel să ne distrăm împreună. Familia cu cea mai colorată şedinţă foto va primi o diplomă care îi va oferi titlul de familia Colorescu.