REÎNSCRIERI PENTRU ANUL ȘCOLAR 2020-2021

mai 12, 2020

În perioada 25 mai-05 iunie 2020, va avea loc etapa de reînscriere a copiilor care frecventează grădinița în acest an școlar și urmează să o frecventeze și în anul școlar 2020-2021.

Pentru respectarea tuturor măsurilor de protecție, în conformitate cu legislația în vigoare, Consiliul de administrație al Grădiniței cu Program Prelungit Veseliei, Năvodari a hotărât ca reînscrierea copiilor să se realizeze on-line, prin completarea unui formular Google, al cărui link va fi pus la dispoziția părinților pe grupurile de WhatsApp și Facebook ale fiecărei grupe, în data de 25 mai 2020.

Dacă există părinți care nu reușesc să acceseze formularul on-line, aceștia vor lua legătura cu educatoarea/le de la grupă pentru a primi detalii cu ajutorul cărora să poată face reînscrierea copilului.

Vă rugăm să respectați perioada mai sus menționată, acordată reînscrierilor! Ultima zi în care se poate completa și transmite formularul este 04 iunie 2020,  ora 12.00. După această dată și oră, formularul nu va mai putea fi completat.

IMPORTANT!

Părinții care nu transmit în timp util formularul de reînscriere își pierd locul, acesta devenind liber pentru etapa de înscriere.

Director,

Prof. Valentina VEȚEANU